За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Хотел Илиада прегръща своите гости със своя свеж вид и гостоприемната обстановка. Външната и вътрешна декорация на хотела следват цикладската архитектура, излъчваща сладка островна атмосфера. Хотел Iliada обещава топло и елегантно настаняване.

В непосредствена близост (2 минути пеша) до космополитния черен пясъчен плаж на Периволос и само на кратко пътуване (10 минути) до главния град Санторини, Фира, хотел Iliada ще отговори на вашите очаквания както за релакс, така и за наслада. Нашият опитен и внимателен многоезичен персонал ще бъде готов да ви преведе през характеристиките на хотела и ще се погрижи за вашето удобство и комфорт по всяко време. 

Хотел Илиада се намира на 800 м от село Периса, на 10 км от столицата Фира, на 7 км от пристанището и на 10 км от летището. Само на няколко минути от морето, хотел ILIADA разполага с 27 прекрасни стаи и 5 мезонета.

В стаите

Климатик
Баня с душ
Плажни кърпи
Килер
Ежедневна камериерска услуга
Трапезна маса
Телефон с директно набиране
Двойно легло или две единични легла
Телевизор с плосък екран
Гледка към градината
Сешоар
Дъска за ютия и гладене
Мини хладилник
Модерно обзавеждане
Стаи за непушачи
Външни мебели
Кърпи за басейн
Сейф
Размер: 22м2
Тераса
Събуждане по телефона
Бюро за писане

На територията на хотела

В помещенията на хотела ще откриете открит плувен басейн, открито джакузи, просторна тераса за слънчеви бани за отдих, градина на покрива с изглед към басейна и снек-бар на басейна. Wi-Fi интернет връзката е БЕЗПЛАТНА за всички зони и стаи на хотела .

Обогатенa континентална закуска на шведска маса се предлага рано сутрин, за да ви помогне да започнете деня си по най-вкусния начин, като ви дава цялата енергия, от която се нуждаете, за да се впуснете из острова. Има също ресторанти, барове, безплатен обществен паркинг, автогара и минимаркет на пешеходно разстояние (2 мин.) oт хотела.

Хранене

BB - закуска

Оценки и коментари